Musiken

Musiken som spelar roll
Musiken har alltid varit viktig i mitt liv. Tidigt var det gitarren, sen även piano och althorn. Valthornet fick sen stor betydelse för yrkesvalet. Regionmusiken, Musik i Väst (BrassaNova), Västerås Kammarorkester, Borås symfoniorkester. Artillerisextetten, Tongångarne, Göteborgs Brassband och många andra ensembler eller orkestrar.Inhopp i både Göteborgssymfoniker och Storans orkester. Mölndals Musikkår, Hemvärnets Musikkår m.fl.
Kvintetten BrassaNova
BMHEMBrassa120

hann spela drygt 3000 konserter innan politikerna tyckte att nej, professionella musiker i Borås och på många andra orter runt om i Sverige behövs nog inte. Många heltidstjänster för musiker försvann på kort tid. Detta var slutet av 90-talet.
Fantastiska turnéer både när och fjärran hanns med under dryga 20 år som yrkesmusiker, Japan, Australien, Mexiko var mest långväga, men kohorn och näverlur på Grundsjön en stilla afton är inte heller så dumt. Roligt hade vi i trädgårn i Roknäs med hornkvartett i det fria featuring bl a Barry Tuckwell i samband med hornkurs på Framnäs Folkhögskola.
Musicerandet frigör ämnen i hjärnan som gör att vi mår bra.

Från 2015 kommer jag att ägna mer tid åt musicerandet. Just nu deltar jag i aktiviteter med
Borås Symfoniorkester
Blåskvintetten (no name) Livskvalitet att få spela här.
Gothia Concentus – symfonisk orkester, spelar en del filmmusik,
Lundby Symfoniorkester
Lerums Kammarblåsare
Sweden Symphony Orchestra , vi ger oss snart ut på turné med Robert Wells.
Näverlursgänget som spelar på Kulturkalaset i Göteborg.
Har du behov av en hornist emellanåt kan du maila mig.